Hu
Magyarország

Kik vagyunk?

Mi a liligo.com?

A mi küldetésünk az, hogy minél könnyebbé és hatékonyabbá tegyük számodra az utazástervezést, ezért hoztuk létre a liligo.com-ot. Több mint 1000 különböző szolgáltató ajánlatait kutatjuk át annak érdekében, hogy a legjobb ajánlatokat mutathassuk, legyen az fapados vagy normál légitársaság, utazásszervező vagy online utazási iroda. Kereshetsz szállást és autóbérlést is - mi veled vagyunk minden téren.

Azért vagyunk, hogy megtaláljuk számodra a legjobb ajánlatokat a tervezett utazásodhoz. Nem vagyunk online utazási iroda, sem légitársaság, sem utazásszervező, mi csupán végigpörgetjük az összes általad is ismert (vagy nem ismert) utazási weboldal ajánlatait, és megmutatjuk a legjobbakat. Nem akarunk eladni neked semmit - inkább szeretnénk levenni a terhet a válladról. Végülis van jobb dolgod, nem? Nekünk nincs.

Hogyan működik a liligo.com?

Villámgyors keresőrendszerünk segítségével világszerte utazási oldalak százait böngésszük át, és hasonlítjuk össze az áraikat. Ezeket aztán egy jól átlátható, informatív listába rendezzük, hogy minél egyszerűbben tudd megtalálni a számodra legmegfelelőbbet - mindezt kevesebb mint fél perc alatt!

Könnyedén testreszabhatod a találati listát kényelmes szűrőink segítségével. Aztán már csak annyi van hátra, hogy rákattints a kívánt ajánlatra, mi pedig azonnal átirányítunk a szolgáltató weboldalára, ahol rögtön le is foglalhatod, amit kiválasztottál.

Miért bízhatok meg a liligo.com-ban?

Mi itt a liligo.com-nál azon dolgozunk naphosszat, hogy a lehető legkimerítőbb, legobjektívebb tájékoztatást nyújtsuk a felhasználóinknak. Nem bűvészkedünk sem a napokkal, sem az árakkal, nem részesítünk előnyben egyetlen szolgáltatót sem. Nem fogunk máshová irányítani, mint amit szeretnél, nekünk tényleg mindegy, melyik járatot választod. De az nem mindegy, hogy transzparensek legyünk, és minden esetben a teljes árakat mutassuk - minden adót és járulékos költséget beleértve.

Ingyenes a liligo.com?

A liligo.com minden szolgáltása teljesen ingyenes. Mint a legtöbb kereső esetében, nálunk is fogsz találni hirdetéseket és szponzorált ajánlatokat, amik számunkra bevételt jelentenek. Ezeket mi egyértelműen jelezzük, nem összetéveszthetőek a valódi találatokkal. Szavunkon foghatsz, a liligo.com-ért sosem kell fizetned, sem most, sem ezután.

A liligo.com háttere

A liligo.com-ot 2005-ben alapította Pierre Bonelli és néhány mindenre elszánt, lelkes vállalkozó. Az évek során egyre nagyobbak lettünk, de az elkötelezettségünk nem változott. Továbbra is azon dolgozunk, hogy megtaláljuk és megmutassuk a legjobb utazási ajánlatokat. Mára már nagyjából 50-en vagyunk, és továbbra is szenvedélyesen kutatjuk a legújabb technológiákat és utazási trendeket.