A liligo.com-garancia

A liligo.com ezennel átruházza az utazókra a választás és a döntés szabadságát: nekünk nem az a fontos, hogy mit választasz, hanem hogy minél több lehetőség közül legyen lehetőséged választani. Ennek érdekében bátran megígérjük, hogy mindig tartjuk magunkat az alábbi 6 alapelvünkhöz:

1. A legszélesebb körű hozzáférést biztosítjuk

A liligo.com ígéretet tesz arra, hogy minden esetben a lehető legtöbb utazási oldal kínálatát böngészi át. Számunkra is fontos, hogy a keresés a lehető leg több hasznos találatot eredményezzen, ezért állandóan bővítjük együttműködő partnereink körét – így egyre növekvő számú hagyományos és fapados légitársaság, utazásszervező, utazási iroda, autókölcsönző és szálloda ajánlatait érjük el.

2. Elfogulatlan információkat nyújtunk

A liligo.com garantálja, hogy a keresés és a találatok listázása maximálisan objektív szempontok szerint történik, nálunk egyetlen eladó sem élvez előnyt. A repülőjegy ajánlatokat az árak, a teljes utazási idő és átszállások számának kombinációja alapján rendezzük sorba, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a megfelelő ajánlat kiválasztása. Ugyanakkor lehetőség van ár vagy utazási időtartam szerinti rendezésre is. Az oldalon a reklámok jól beazonosíthatóan jelennek meg, nem keverednek bele a találati listákba.

3. Kiemelt figyelmet szentelünk a fapados légitársaságoknak

Szeretnénk, ha valóban mindig a legolcsóbb repülőjegyeket találnád meg. Ezért a liligo.com fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy minél több fapados légitársaság kínálatához férjünk hozzá.

4. Precízen számolunk

A liligo.com találati oldalain a pontos árak jelennek meg, azaz a teljes összeg, amit a repülőjegyért, szállásért vagy gépkocsi bérlésért fizetni kell. Minden adót és illetéket belekalkulálunk az árba, így nem érhetnek meglepetések, mikor a kiválasztott eladónál a fizetésre kerül a sor. A liligo.com használata természetesen ingyenes.

5. A legjobb technológiákat állítjuk szolgálatodba

Célunk az egyre tökéletesebb keresés, ennek érdekében a liligo.com vállalja, hogy folyamatosan fejleszti eszközeit. Tisztában vagyunk vele, hogy minden utazó mást és máshogyan keres, ezért úgy alakítottuk ki oldalunkat, hogy mindenki személyre szabott találatokat kaphasson a legjobb úticélokról, helyekről és járatokról, majd végül a legjobb áron állíthassa össze utazását. De nem érjük be ennyivel, vannak még ötleteink…

6. Hiszünk a közösség erejében

Annak ellenére, hogy mi nem foglalkozunk értékesítéssel, rendkívül fontos a számunkra, hogy az oldal látogatói elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. A liligo.com ezért nem egy szimpla utazás-kereső, hanem egy folyamatosan fejlődő, interaktív oldal. A liligo.com csapata mindig szívesen várja a tippeket, ötleteket és visszajelzéseket az utazóktól, hogy az oldal kialakítása minél jobban megfeleljen a felhasználók igényeinek.